Cafeïne en uw gezondheid bij afvallen.

Hardlopen afvallen

 

 

Strikt genomen is cafeïne geen voedingsmiddel maar een chemisch stof die voor komt in koffie, thee, fris drank, en veel soorten genees middelen. Het werkt  stimulerend, het maakt u alerter en uw bloeddruk wordt erdoor verhoogd. In hele grote  hoeveelheden kan cafeïne hartkloppingen of  maag  en darmstoornissen veroorzaken en kan het de snelheid waarmee de beenderen calcium verliezen  vergroten. Een ernstig neveneffect als u last heeft van osteoporose. Als u cafeïne in grote hoeveelheden gebruikt kan bovendien het risico op hart en vaatziekten toenemen. Verder  kan cafeïne een te snelle of onregelmatige hartslag veroorzaken. Als u hart klachten heeft, is het verstandig om cafeïne te vermijden, voor als u hart ritme stoornissen hebt. Als u geen last van  zulke gezondheidsproblemen hebt, is er geen reden om koffie, thee, en andere dranken met een kleinere hoeveelheid cafeïne te vermijden. Er zitten geen Calorieën in cafeïne. Cafeïne kan er zelfs voor zorgen dat er een hormonale reactie ontstaat waardoor vet eerder aan de vetreserves in het lichaam wordt ontrokken. Maar cafeïne helpt niet bij het afvallen, want zelfs als deze reactie plaats vindt, zit het vet toch nog steeds in uw lichaam en heeft weinig effect bij het afvallen en hardlopen.

Dorstlessend nieuws als u wilt blijven afvallen.

Het drinken van water is daarentegen zeker goed voor de lijn, door iedere dag 8 glazen water te drinken spoelt uw uw lichaam schoon en rammelt u maag minder snel en blijft u afvallen. Ook vruchtensap, groentesap, gewoon mineraalwater of koolzuurhoudend mineraalwater zijn goed voor  u. U mag ook iedere 2 bekers magere melk  drinken bij dit dieetprogramma. Probeer het gebruik van zoete fris drank en alcohol te beperken, want deze dranken hebben geen enkele voedingswaard. Fris drank zit vol suiker en alcohol en alcohol bevat betrekkelijk veel calorieën. Het bevat 7 kcal per gram, wat minder is dan vet maar wat meer is dan koolhydraten en eiwit. Eigenlijk werkt het drinken van alcohol averechts  op afslanken, omdat het alcohol uw eetlust opwekt.  Bovendien onttrekt alcohol vocht aan uw lichaam, waardoor het niet verstandig is  om  alcohol als dorstlesser te gebruiken bij warm weer. Les uw dorst daarom liever met water, vruchten of groentesap of melk. Vrouwen kunnen zich beter tot een maximum  van een alcoholhoudende drankje per dag beperken. (zwangere vrouwen moeten zich onthouden van alcohol). Mannen mogen 2 glazen per dag gebruiken. Een drankje betekent een flesje bier, een wijn glas  wijn of een borrel glaasje gedistilleerd. Bier dat light wordt genoemd, bevat alleen minder alcohol dan gewoon bier. Maar wel veel calorieën en dat zeker niet stimuleert bij afvallen.

Is biologisch voedsel echt veiliger en beter met afvallen?

Hardlopen afvallen

 

Biologische groente en fruit, die aanzienlijk duurder zijn dan  niet biologisch geteelde soorten, worden geteeld op grond die in ieder geval drie jaar niet is behandeld met verdelgingsmiddelen of chemicaliën. Maar niets kan een boer  die naast biologische boerderij woont ervan weerhouden om verdelgingsmiddelen op zijn gewassen te gebruiken. Er is geen geen officieel gereglementeerde organisatie die consumenten van biologische producten beschermt en er bestaat ook geen standaarddefinitie van wat onder biologische wordt verstaan. In vers vlees zitten geen toegevoegde stoffen, geen conserveringsmiddelen en ook geen kleur stoffen. soms worden kleine doses antibiotica aan het vee toegediend om ziekte  onder controle te houden.  Of te voorkomen! Maar voordat het vee wordt geslacht, wordt er al een flinke tijd gestopt met het toedienen van antibiotica.

 

Wilt U Definitief Van Al Uw  Vet Problemen Afkomen En  Een Gezonder Leven  Krijgen En Blijvend  Afvallen? Hardlopen afvallen

Wacht Dan Niet Langer En Onderneem Nu Actie Om  Vitadis Slanker Leven Te Gebruiken Dat resultaat Heeft Laten Zien! Click Hier!

Hardlopen afvallen

Bewaren